Ny kunde i Conta Salg

Det finnes flere måter du kan legge inn nye kunder i Conta Salg på.

Den letteste måten er å legge til kunder etter hvert som du sender tilbud. Klikk på knappen LEGG INN EN NY KUNDE i når du lager et nytt tilbud eller en ny ordre.

Hvis du skal legge inn flere kunder kan det være greit å gå til KUNDER og NY KUNDE og legge inn kundene derfra.

Hjelp til utfylling

Vær oppmerksom på følgende når du fyller ut informasjon om kunden.

• Conta-tjenestene skiller mellom privatkunder og firmakunder. Du må aller først velge hva slags type kunde du vil legge til.
  • Hvis det er en privatkunde, husk å klikke på radioknappen for dette helt øverst.
  • Felter som er merket med gult er obligatoriske. I «firmanavn»-feltet kan du begynne å skrive enten organisasjonsnummer eller firmanavn, og en liste vil komme opp er du kan velge firmaet du leter etter.
  • Opplysningene du fyller ut blir brukt i tilbud og ordrer, men du kan også overstyre dette i hvert enkelt dokument du sender ut.
  • Hvis kunden har adresse i utlandet, klikk på «utenfor Norge?» helt nederst og skriv inn landet der kunden har fast adresse.