Abonnement på Conta Regnskap

Som Conta Regnskap-bruker får du prøve tjenesten gratis i 30 dager. Deretter faktureres tjenesten årlig.

Abonnementet gir deg ubegrenset tilgang til funksjonene i Conta Regnskap, inkludert automatisk bokføring av fakturaene dine fra Conta Faktura, veivisere som hjelper deg å føre riktig og alle regnskapsrapportene du trenger.

Innstillinger for abonnementet ditt

Skjermbilde av innstillinger for Conta Regnskap

I abonnementsinstillingene dine kan du endre fakturaadressen din, hvis du vil at de årlige fakturaene skal sendes til en annen e-post.

Du kan også velge å skru av automatisk fornyelse av abonnementet ditt. Da vil du etter utløpsdatoen ikke lenger ha tilgang til dataene dine.

Husk å klikke «Lagre instillingene» for å bekrefte endringene.

Conta Regnskap er under kontinuerlig utvikling. Innholdet i disse hjelpesidene vil kunne endre seg etter hvert som tjenesten forbedres. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.