Kredittsjekker

Fra denne menyfanen kan du se en oversikt over dine utførte kredittsjekker, og statusen på dem.

Klikk VELG PERIODE for å filtrere ut kredittsjekker foretatt innenfor et visst tidsrom. For å gjøre en ny kredittsjekk, klikk på NY KREDITTSJEKK.

OBS: Her kommer lovverket inn hvis du sjekker privatpersoner: En kredittsjekk av en privatkunde er kun tilgjengelig for nedlasting i 24 timer. Du har også bare lov til å lagre PDF-versjonen i 24 timer på din egen datamaskin eller på papir, hvis du skriver den ut.

Ofte stilte spørsmål

Conta AS er godkjent av verdens største kredittbyrå Experian til å levere kredittvurderinger i Norge. Experian har konsesjon fra Finanstilsynet. Conta AS har også levert mange kredittvurderinger som er blitt brukt i forbindelse med offentlige anbud.

Du kan allerede nå utføre kredittsjekker av bedrifter, men før du kan kredittsjekke privatpersoner/enkeltpersonforetak må vi aktivere kontoen din manuelt. På grunn av godkjenningsrutinene hos leverandøren av kredittinformasjon kan dette ta noen dager. Du vil motta en e-post når alt er klart.