Gratis inkasso?

Dame som arbeider ved pult

Å lete etter gratis inkasso er en blindvei. Istedenfor bør du foreta en enkel vurdering: Vil du gjøre inkasso selv og spare litt penger, eller overlate alt til ekspertene i et inkassobyrå og  slippe å tenke på det?

Gratis inkasso eksisterer ikke i praksis, da det uansett vil koste deg penger og/eller tid å kreve inn ubetalte fakturaer. Det er en del av å drive firma. Kunder som ikke betaler er nærmest en uungåelig ting, så du bør forberede deg på å finne den metoden for innkreving som passer deg og firmaet ditt best.

Mange firmaeiere foretrekker kanskje å kreve inn ved hjelp av egeninkasso, med den fordelen at man ikke deler noen av pengene med et inkassobyrå. Det krever derimot at du følger opp hele saksgangen på egenhånd. Dette kan du enkelt gjøre med Conta Inkasso.

Andre vil foretrekke å spare tid og slippe å bekymre seg ved å overlate saken til eksperter. Inkassobyrået Contando har lang erfaring med innkreving, følger god inkassoskikk og vet hva som kreves for å få en løsning. Les mer om hvordan Contando kan hjelpe deg med å få betalt.

Sjekk ut mer om forskjellene på egeninkasso og fremmedinkasso.

Få nyhetsbrev fra Conta

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert. Vi sender ut nyheter og nyttig informasjon om Conta-tjenestene.