Ny kunde i Conta Inkasso

Slik legger du inn nye kunder i Conta Inkasso.

For å legge inn en ny kunde, gå til menyfanen KUNDER og menypunktet NY KUNDE eller velg LEGG INN EN NY KUNDE når du oppretter en ny inkassosak. Hvis du skal importere en kunde fra Conta Faktura, les dette.

VIKTIG: Conta Inkasso kan kun føre inkassosaker mot firma og privatpersoner som holder til i Norge, med norsk adresse.

Hjelp til utfylling

Conta-tjenestene skiller mellom privatkunder og firmakunder. Du må aller først velge hva slags type kunde du vil legge til.

• Felter som er merket med gult er obligatoriske. I «firmanavn»-feltet kan du begynne å skrive enten organisasjonsnummer eller firmanavn, og en liste vil komme opp er du kan velge firmaet du leter etter.
  • Hvis det er en privatkunde, husk å klikke på radioknappen for dette helt øverst.
  • Legg merke til informasjon om morselskap i utlandet ved å klikke på informasjonsikonet.