Saksinnstillinger for Conta Inkasso

Her kan du gjøre endringer i abonnementet ditt, saksinnstillingene, og innstillinger som er felles for alle Conta-tjenestene.

Flere av innstillingene i Conta Inkasso er felles for alle tjenestene, og endringer du gjør her vil følge med over til Conta Faktura og Conta Kredittsjekk. Dette inkluderer virksomhetene dine, logoen til firmaet og brukerkonto-innstillingene.

Her skal vi se på innstillinger som kun gjelder Conta Inkasso:

Saksinnstillinger

I denne undermenyen kan du velge hva som skal stå som overskrift på inkassovarslene dine. Enkelte foretrekker kanskje å ha en litt mer «vennlig» tittel på dokumentene, selv om dette ikke har noe å si for saksgangen.

Sender du vanligvis inkassovarsel fra andre programmer utenfor Conta-tjenestene, kan du velge dette som standard ved å velge «JA».

Du kan også velge hva som skal være standard utsendelsesmetode, men merk at følgende dokumenttyper må signeres og sendes av deg personlig, fordi Conta ikke har lov til å signere og sende på vegne av andre:

• Utleggsforretning
  • Konkursvarsel
  • Konkursbegjæring
  • Forliksklage
  • Pant i kjøretøy
  • Pant i fasteiendom
  • Pant i løsøre

Abonnement

Her kan du se abonnementstypen din. Se forskjellene på abonnementene.

Du kan også se utløpsdatoen og velge hvorvidt du ønsker at abonnementet skal fornyes automatisk.

Skriv også inn e-posten du vil at Conta skal sende abonnementsfakturaene til.