Velge språk i Conta-tjenestene

Du kan selv velge om du vil bruke Conta-tjenestene på norsk eller engelsk. Slik går du frem for å bytte språk.

Språkvalget gjelder på brukernivå. Hvis du har valgt engelsk, og blir invitert som bruker til en ny virksomhet, vil det valget følge med når du bytter virksomhet.

Når du bytter fra Conta Faktura til for eksempel Conta Kredittsjekk ved å klikke på logoen i tjenesten øverst til venstre, vil språkvalget følge med der også.

Merk at valget av språk i selve fakturaene kan velges øverst når du lager en faktura. Dette valget er uavhengig av språket du har valgt for brukergrensesnittet. Det samme gjelder når du lager andre dokumenter, f.eks. inkassodokumenter.

Slik gjør du

For å endre språk, gå til INNSTILLINGER, og velg så menypunktet BRUKERKONTO. Så finner du nedtrekksmenyen i brukerkontoinnstillingene der det står «språkvalg for Conta-tjenestene».

skjermbilde av språkvalg

Husk å lagre innstillingene etter du har gjort valget ditt. Showtime, nå er tjenesten på engelsk!

skjermbilde av Conta på engelsk