Tilleggsavtale for Conta Pluss

Tillegg til den generelle brukeravtalen for Conta-tjenestene. Vilkårene trår i kraft når Bruker oppgraderer til Conta Pluss fra brukerkontoen sin i Tjenesten.

For å kunne bruke KID-nummer med Conta Pluss må Virksomheten ha en bankkonto som støtter KID/OCR/eGiro. Årsgebyr og transaksjonsgebyr fra banken er ikke inkludert i prisen for Conta Pluss. Behandlingstid hos banken og hos Nets for opprettelse av KID-avtale inngår i abonnementsperioden i Tjenesten.

Conta Pluss tilbyr ubegrenset opplasting av filer, noe som kun gjelder for relevante filer knyttet til regnskap, faktura, inkasso, dokumentasjon av kundeforhold (tilbud, kontrakter o.l.) og annen dokumentasjon av planlagte eller utførte salg/tjenester.

Conta Pluss gjelder bare for den Virksomheten Bruker er innlogget på i det oppgraderingen og betalingen skjer. Pluss kan ikke flyttes mellom to Virksomheter, bortsett fra ved fusjon eller omdanning, eller hvis Virksomheten er blitt lagt ned og det er startet en ny med samme eierfordeling som den forrige. Dokumentasjon må legges fram.

Noen utvalgte funksjoner fra Conta Pluss er en fast del av andre betalingstjenester, og Bruker vil derfor kunne ha tilgang til slik Pluss-funksjonalitet ved å ha f.eks. betalte årsabonnement på andre områder av Tjenesten. Det er likevel bare Conta Pluss som gir full tilgang til all Pluss-funksjonalitet på tvers av alle områder i Tjenesten.


Sist oppdatert 4. mars 2017

Få nyhetsbrev fra Conta

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert. Vi sender ut nyheter og nyttig informasjon om Conta-tjenestene.